divendres, de gener 01, 2010

BON ANY , MAS RAMPINYO






Avui primer dia del any 2010, he matinat per anar a Reixac, feia temps que no pujava , trobant-me amb la sorpresa del bon estat del ferm de camí d’ accés tant des de la carretera de la Vallensana, com des de les pistes del tennis. Des de el camí i des de Reixac he realitzat aquestes fotografies que he penjat en aquest comentari, ha fet un mati ideal per fotografiar paisatge, per la netedat del cel , sense contaminació, degut al fort vent que ha bufat.

He triat aquestes imatges, i Reixac per realitzar el primer comentari del 2010, per reafirmar la voluntat de ser un blog dedicat a Mas Rampinyo, i ho faig des d’ on varen néixer els avantpassats que varen baixar al Pla, per tal de estar a prop dels conreus, i que al pas del temps varen formar Mas Rampinyo.
Les vistes ens mostren el fort creixement que ha tingut el veïnat, en algunes d’ elles podem contemplar com poc a poc queda menys espai verd i rural, i com ens ajuntem les diverses poblacions del Vallés.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...