diumenge, de gener 31, 2010

LA PASAREL.LA DE LA C-17



Estem acostumats a comprovar que quan hi ha obres publiques o privades, es fàcil que al voltant d’ elles, a l’ altre banda de les tanques hi hagi gent, la gran majoria jubilats que fan una supervisió de les obres en qüestió, com passa al futbol, que la gran majoria d’ afeccionats son entrenadors en potencia, a les obres les persones jubilades son la gran majoria arquitectes on enginyers de obres.
A partir de la 1 d’ aquesta matinada les gran grues i els operaris amb la supervisió dels tècnics, han començat a col•locar la nova passarel•la sobre la c-17, amb la presència de uns quants veïns, i de gent que estava fotografiant el moment.
Per l’ entrada en funcionament de la nova passarel•la encara queda bastant de temps, marcar el calendari per ami es difícil, però segons lo publicat la accessibilitat i la mobilitat serà complerta, doncs se instal•laran dos ascensors, fet que ajudarà a la gent a transitar d’ un costat a l’ altre de la c-17.
La idoneïtat del disseny, la seva funcionalitat, la seva utilitat , el seu cost de manteniment, el cost de la seva realització, segur que han estat prou estudiats i meditats per els gestors de les obres en qüestió. Per part meva esperar que la nova passarel•la entri en funcionament lo més aviat possible.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...