divendres, de febrer 06, 2009


La Festa Major és una FESTA POPULAR ?

És popular una festa perquè és totalment gratuïta , ho és la que cobren en alguns actes a preus més econòmics. No és popular una festa on cobren en tots els actes. Que entenem per Festa Popular, és popular quan la festa és a base de talonari i dels diners públics, malgrat que tingui una alta participació. És popular la Festa que la fa gent sense ànim de lucre, i que no compta amb els citats talonaris ni diners públics ( al menys amb la mateixa proporció).

Una alta participació fa que sigui una festa Popular? , o és més popular una festa on la gent participa més en la seva gestió, amb el seu treball, esforç, malgrat que la programació mai podrà ser amb primeres figures.

La Festa Major de Mas Rampinyo, és o no és popular ?, com és que les entitats com són les AAVV no participen en la Festa Major com a organitzadors, perquè no han volgut formar part de la comissió?, perquè la Unió a d’ assolir el risc econòmic ?.

Que li cal a la festa major de Mas Rampinyo ,perquè no hi ha interès de les entitats i associacions per tal de fer possible una festa més gran. Mentrestant la Unió a través de la comissió de la festa, organitza la mateixa, és just?.

La comissió de la festa està actualment treballant, amb uns recursos limitats, amb enginy, originalitat, i amb nova sàvia ( hi ha un grup de joves que empenyen amb noves idees i il·lusions. Sou a temps, podeu participar-hi, hi ha Festa per anys ?, això depèn de vosaltres.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...