diumenge, de març 29, 2009

Elisenda de Montcada, benvinguda. La inauguració celebrada ahir dissabte va tenir els ingredients necessaris: equipament a inaugurar, gent, polítics , grup d’ animació, i gent reivindicant unes demandes socials.
Calia una nova biblioteca adaptada a les noves tecnologies i donant sortida a les necessitats de la gent, tot el que sigui facilitar la lectura entre la gent és molt positiu, i molt més s’ aconseguim que les noves generacions facin ús de la biblioteca, com a consulta, com a lloc per descobrir nous escriptors, i per fer realitzar treballs, et









No ens podem quedar amb el “ packaging “ d’ un producte, tot i que els dissenyadors industrials s’ esforcen en millorar contínuament el envoltori dels productes, per tal de provocar i facilitar el consum dels mateixos.

Ahir dissabte 28, es va inaugurar per fi la biblioteca Elisenda de Montcada , malgrat que el “ packaging “ ha estat en part polèmic, no ens podem quedar amb ell, sinó cal veure l’ interior, la funcionalitat dels espais dissenyats, i sobre tot els continguts amb que compta o comptarà aquest espai cultural a Ma Rampinyo.

Serà al dia a dia que podrem comprovar si ha mancances, però també serà el dia a dia que podrem gaudir d’ ell ( sobre tot els que l’ utilitzin ). Cal felicitar-nos per comptar amb aquests serveis, cal felicitar-nos que malgrat el retard en l’ acabament de les obres, ja tenim un espai que serà punt de trobada de la gent interessada amb la cultura i altres menesters.

No vaig poder assistir a la inauguració, per raons de treball em va ser impossible. De fet a part de la biblioteca, hi ha el teatre ( encara per acabar), la seu de la Fundació Capella ( de nou Capella a Mas Rampinyo),sala d’ exposicions, i qui sap si la futura seu d’ un Arxiu Municipal com caldria tenir, i molt més que mica a mica anirem descobrint i gaudint.

Les fotografies d’ aquest comentari han estat realitzades per J.C.C.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...