diumenge, de gener 16, 2011

ENS MOVEM PER MAS RAMPINYO?


Perquè no fem un pluja de idees, perquè no fem els possibles per fer una sèrie de propostes a totes les formacions polítiques que es presentin a les eleccions municipals. Som a quatre mesos vista, al maig votarem per escollir les nous regidors i el nou alcalde o alcaldessa. La societat civil de Mas Rampinyo a de dir la seva, entre tots hem de proposar la nostra. Seria convenient que totes les entitats, associacions, clubs, col•lectius, veïns i veïnes, facin els possibles per aportar com volem que sigui el nostre veïnat en el futur, quin model de municipi volem, etc.

Només amb el ànim de sumar, de xerrar, de debatre, de conversar, de discutir, de aportar la nostra veu, la nostra opinió, etc.. Us assembla bé, el fet de fer una trobada o varies ?, ha s de ser una trobada oberta a tothom, sense cap exclusió, cal sumar, cal treballar per el nostre entorn. Feu les consideracions que creieu oportú sobre aquest tema , es possible realitzar la trobada, deixem de parlar i actuem.

                                                           EN POSITIU PER MAS RAMPINYO¡¡¡¡
 
ara més que mai podrieu escriure sobre el que penseu ... elmasrampinyo@gmail.com

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...