dissabte, de maig 07, 2011

EL IES MONTSERRAT MIRO, PERQUÉ?

L’ actual IES Montserrat Miró, es tancarà quan estigui construït el nou IES, que es farà a l’ fins fa poc l pista de atletisme, que utilitzava la JAM. L’ estat de conservació del IES no es l’ adequat, i després d’ anys els tècnic i polítics van decidir la construcció d’ un nou equipament.

Com és que es va deixar que fos deteriorant-se d’aquesta manera , no hagués estat millor fer obres de conservació en el seu moment. Realment el IES ha estat el institut on molts jovers de Montcada i Reixac, vàrem estudiar de nocturn i de diürn. Sense oblidar a estudiants vinguts de altres poblacions del Vallés.

Aquesta fotografia ha estat escanejada d’ una publicació impresa, com en l’ anterior comentari la qualitat no es l’ adequada, però he considerat que val la pena recordar com era aquest institut poc abans de terminar-se les obres.
La fotografia ha esta facilitada per en Joan Jané, el IES està ubicat al carrer Carrerada, a Mas Rampinyo.


Perquè les administracions responsables no varen fer els possibles per arreglar, conservar aquest institut, realment no s’ hauria pogut estalviar diners, i s’ hauria millorat el seu estat per tal de que els alumnes tinguessin unes millors instal·lacions, i no pas estar temps estudiant en un ambient un xic deteriorat.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...