dijous, de juliol 14, 2011

PENA , PENITA , PENA


Malgrat ser reiteratiu el tema, no vull deixar passar de fer un nou comentari, aquestes fotos son recents , estan realitzades en el mes de juliol, la de l’ escala parada es d’ avui. Em consta que l’ administració neteja, que cuida del bon estat del pas subterrani, però hi ha una certa gent que no entén el que és ser cívic. Una gent que pinta , embruta, fa les seves necessitats fisiològiques, escup, etc.
Hi ha que prendre mesures , l’ altre dia una senyora em comentava que s’havia trobat amb una rata dins del pas, estava entre els barrots d’ acer. En pocs dies l’ equip de neteja ha entrat per dues vegades ,amb l’ aigua a pressió.
La fotografia de les pintades es de fa uns dos dies, els brétols s’ han esplaiat  amb la paret, ja n’ hi ha prou. També cal destacar que l’ escala mecànica de la part sud fa uns dies que fa el tonto i està parada, no se si es problema de manteniment o també de l’acció gens cívica de la gent.
Fa pena ,penita, pena comprovar com hi ha gent que tant li fa tot.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...