dissabte, d’octubre 08, 2011

TEATRE PUR TEATREErre que erre, si no hi  havia diners o pressupost perquè es va construir,  està tancat per manca de pressupost?, no s’ hauria d’ haver previst ?, realment feia falta un equipament d’ aquestes característiques?. Es lògic que estigui tancat el TEATRE?,  hi ha data prevista de la inauguració?, realment algú donarà explicacions i motius de la situació , només es culpa de la crisi, o de la gestió mal feta ?.
Algú ens dirà el cost real de la macro obra, quin ha estat el pressupost inicial i sobretot el final, és possible que els responsables polítics donin tota la informació, abans de tallar la cinta de la inauguració .
La planificació en aquest cas ha estat nul.la, i la responsabilitat no ha estat assumida per cap responsable, Teatre pur teatre...no seria convenient fer un llibre blanc de la cultura a Montcada i Reixac, continuarem amb la manca de planificació?.

A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...