dissabte, de juny 30, 2012

REIXAC L' APLEC ...






 En Manel Lahoz, documentant l' Aplec.






L’ Aplec de Reixac malauradament ja no es celebra, als voltants de Sant Pere s’organitzava a Reixac l’ aplec de la sardana. Van ser uns quants de celebració que van deixar uns bons records. En els darrers anys es va traslladar a Mas Rampinyo al costat del parc Salvador Allende, era l’ Aplec de Montcada i Reixac però no va ser lo mateix.
La Unió va estar des de un començament en l’ organització de l’ Aplec, junt a ella hi havia altres entitats, que van fer possible que durant anys l’ Aplec fos un punt de trobada per els amants de la sardana i per tots els que volien gaudir d’ un dia a la natura escoltant una música molt nostra,  un punt de trobada obert a tothom.
No puc deixar de parlar de la paella que any rere any es feia, per tal de reposar forces, i que permetia fer un menjar de germanor. Les fotografies penjades en aquest comentari son del any 1987, és a dir de fa 25 anys...
El mon de la sardana és un desconegut per a mi, entenc la dificultat d’ organitzar un Aplec, sobretot al no comptar amb la gent necessària per tirar endavant un projecte com aquest. Però qui sap si algun dia tornarem a disposar de l’ oportunitat de presenciar una Aplec a Reixac.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...