dimarts, de gener 29, 2013


CAN GRAN, UNA NOVA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
                                             carrer d' en Gran a Mas Rampinyo

En el darrer numero de la Veu en edició de paper, surt la informació de que veïns del carrer d’ en Gran, han formalitzat la creació d’ una associació de veïns amb el nom  de CAN GRAN. Amb aquesta son 5 les AAVV que compta Mas Rampinyo, si bé alguna d’ elles està inactiva  ( LA RASA- MAS RAMPINYO)i altre amb poca activitat ( GURUGÚ), essent les de CAN POMADA I MONTCADA NOVA les dues actives.
El paper de les AAVV ha estat clau ,han desenvolupat una acció vital , i son entitats necessàries . Les associacions han estat activistes, han estat defensors, han vetllat per les mancances d’ equipaments, i han reivindicat millores dels serveis socials, i un llarg etc.
En alguna ocasió he escrit que sento una san enveja de alguna de les associacions de veïns, per la seva lluita, per la seva activitat, i per la llarga trajectòria i història que tenen.
Actualment les 5 AAVV, i altres entitats i col·lectius del veïnat, s’ haurien de plantejar la creació d’ una taula de treball , per coordinar-se entre elles , per sumar esforços i mitjans. Les AMPES, L’ Associació de Botiguers, La Unió, i altres col·lectius junt amb les AAVV, han de fer possible una taula de treball. Hi ha reptes, hi ha problemes per solventar,hi ha molt per fer, cal una taula transversal de treball, on la societat civil estigui plenament representada.
 
Sumar, la unió fa la força...


 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...