dimarts, de juliol 01, 2014

OPINIUM
Reflexions personals

Es important que puguem dir la nostra  davant l’ administració, no podem deixar tot en les mans de uns tècnics i politics que no viuen el dia a dia del veïnat. Som un veïnat que compta amb diverses entitats i col·lectius, cadascuna de ben segur aporta a l’ administració la seva opinió, o planteja les millores que considera oportunes, però no seria millor que hagués  unes propostes consensuades entre les veïnes i veïns, entitats, associacions i col·lectius. Es evident que es difícil aconseguir-ho però a l’ hora necessari, els que vivim al veïnat coneixem les mancances que tenim, les millores que es podrien realitzar, etc..
Seria convenient  que les entitats ,associacions , col·lectius , els veïns i les veïnes,  organitzessin una taula de treball , on tots i totes aportéssim les opinions, les idees, les propostes. En poques ocasions he vist que totes les entitats fessin una trobada.
Compartir les problemes que poden ser comuns, o que afecten a un sector determinat del veïnat, buscar formules de cooperació entre les entitats.
Sembla difícil , segur que ho es, però una bona comunicació entre tots pot aportar alternatives, que fins ara no hem vist.
Cada una de les diverses entitats en el seu camp, però es pot millorar molt si fem l’ esforç de buscar un punt de trobada, un punt d’ acció conjunta, una posada en marxa de revindicacions, etc.

Soc del parer que la suma fa força, que davant certs problemes o mancances la coordinació de tots , fa que podem afrontar-ho millor.





         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...