diumenge, de juny 21, 2015

UNA VERGONYA MÉS


El nou governs municipal ho te difícil si vol arribar a tot el que les veïns i veïnes podem demanar o necessitar a nivell d’ equipaments, de serveis, d’ ajudes, etc.. De ben segur tots tenim una llista del que creiem que faria falta fer o com actuar, és evident que el nou equip de govern compta amb la majoria de regidors, ha estat un pacte d’ esquerres que es diu, Tres formacions que han formalitzat un pacte de govern.
Desitjo que ho facin bé, que realment governin per a les persones i ho fessin des de la transparència i ètica que han pregonat. Jo no dono un període de 100 dies sinó considero que els hi fa falta més temps per treballar i fer-ho.
Espero que de veritat tinguin en compta la opinió i posin al nostre abast eines per poder expressar les nostres opinions, queixes, demandes, etc.

Torno a repetir penjat noves fotografies de la rotonda “ VERGONYOSA “ , realment es un nyap ben gran, un perill ... segur que actuals membres de l’ equip de govern passen amb els seus vehicles per aquesta rotonda espero que actuïn de una vegada i prenguin nota.
Fotografies realitzades en aquest mes de juny , a la rotonda que hi ha al carrer Beat Oriol, amb carretera de Ripollet i Narcís Monturiol, a Mas Rampinyo.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...