dissabte, de novembre 21, 2015

 
 
A la veu.cat,  han publicat aquesta noticia
 
La presentació de les funcions que tindrà l'edil es fa aquest dilluns
20/11/2015 - La redacció
                                   
L’Ajuntament presentarà dilluns (Casa de la Vila, 19h) la figura dels regidors i regidores de barri amb la qual l’equip de govern pretén millorar el coneixement de les necessitats i les demandes de cada sector del municipi, per tal d’assolir una eficàcia i coordinació en les seves actuacions. El regidor/a de barri serà l’encarregat de conèixer de primera mà el dia a dia del veïnat i facilitar la comunicació amb els agents socials del sector, amb l’objectiu de facilitar la participació ciutadana, acostar la gestió municipal als veïns, promoure l’associacionisme, garantir l’equilibri i la solidaritat entre totes les zones i informar millor sobre les activitats, obres i serveis municipals. Els regidors i regidores de barri seran tots els membres de l’equip de govern, a excepció de l’alcaldessa, i faran reunions de forma regular amb representants veïnals i d’altres entitats de cada zona.
 
Espero que els veïns puguem parlar amb aquest regidor de barri,.. a títol personal, doncs molts no ens sentim representats per els representants veïnals, doncs en certs barris no tenim associacions veïnals en actiu.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...