diumenge, de desembre 06, 2015

CONVIVENCIA EVIDENT


De nou som en època d’ eleccions , de nou a veure que la diu més grossa, qui promet més, qui enganya al votant. Ningú es compromet per escrit per el compliment del seu programa , “ el donde dije digo, dije Diego “, es una excusa , així com dir que la culpa es dels demés..
La convivència  de les persones dels convilatans no es veu trencada per opinions diferents, ni per sentiments oposats, la convivència es pot veure afectada per una política econòmica errònia, per una fiscalitat injusta, per la no aplicació de la llei de dependència , per les polítiques socials injustes, etc. ,etc....
De veritat es molt decebedor com el màrqueting està creant a suposats líders, que hi ha darrera de les campanyes , de les despeses, dels candidats... son qüestions que no estan clares.
 Avui he fotografiat a la carretera Ripollet        aquesta  façana hi ha dues banderes, una clara convivència, que ningú utilitzi mentires per a dir que a Catalunya hi ha un trencadís entre  la societat. No toqueu lo que no sona, parleu de programes.

 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...