dijous, d’abril 14, 2016

FEM-LA GROSSA ¡¡¡¡
Més de 125 anys de FESTA MAJOR ens avalen, generació rere generació han mantingut la tradició, amb dalts i baixos, amb pros i contres, amb suports i amb travetes.
Sembla que fos ahir quan encara s' aixecava l' envelat, però ja han passat anys, enrere queda el fet de que  durant la Festa major hi hagués dos grups o bàndols que organitzessin diferents actes. La Unió juntament amb grups i altres entitats  organitza la Festa, actualment amb el suport de estaments oficials ( cal recordar que en ocasions no ha estat eixís , cal recordar quan es va intentar prohibir la seva celebració, per part de l' Ajuntament de l' època ).
Per sort els temps canvien i la Festa s' ha transformat i adaptat a  les exigències  actuals, una Festa Major popular, oberta, cultural, festiva, esportiva, que ofereix moments per passar-ho bé, per relacionar-se , per viure-la.
No hi ha excuses , aixequeu-vos del sofà, tanqueu la TV.
Fem- la Festa nostra, participem, col·laborem

CONSULTEU LA PROGRAMACIÓ , COMPARTIU-LA I SOBRE TOT .... 

FEM-LA GROSSA ¡¡¡¡A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...