dilluns, de maig 30, 2016

PER SI DE CAS... HO LLEGEIX ALGUN POLITIC

Hi ha la intenció de posar ascensors al pas subterrani de la via de tren a Puigcerdà, segons s’ es va dir en la reunió de polítics i tècnics amb els veïns o veïnes de Mas Rampinyo. Però de mentre tenim dia si dia també les escales de la carretera Ripollet aturades.

No es de rebut aquest mal funcionament o el mal us de l’ escala mecànica ,cal trobar solucions no pot ser que cada dia tinguem problemes amb aquest escala.
El camí de Can Pomada és una assignatura pendent , son uns 500 metres que s’ haurien de pavimentar o asfaltar, és un camí de pas de vehicles i de gent passejant o caminant , però quan coincideixen vehicles amb gent a peu, la polseguera sovint molesta i perjudica. Estaria bé que es donés un pas a fer-ho possible.
Quan es va fer la  darrera remodelació de la façana d’ Aismalibar, es va incorporar una zona enjardinada per fer més agradable la zona.  Actualment està la zona descuidada... no se si es problemes de competències... 




         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...