dijous, d’octubre 13, 2016

SI US PLAU PROU¡
.Sempre hi ha gent que es salta la normativa per el forro, avui de nou un munt de mobles desmuntats ha estat deixats , com si aquest indret fos un abocador. Un se sent indefens, doncs no observa cap mesura correctiva.
Soc el propietari de l’ habitatge que se utilitza per depositar o abocar mobles, tv,  pots de pintura, i un llarg etc. de materials o estris. En temps d’ anterior govern municipal els tècnics i polítics van decidir instal·lar el sistema de contenidors soterrats de deixalles .
Sense comunicar-ho a la gent afectada , van realitzar les obres oportunes per ubicar el nou sistema de recollida d’ escombraries. Decisió oportuna o inoportuna, accepto que en algun lloc s’ han de instal·lar però no accepto la inexistent  informació ni comunicació.
Des de la instal·lació d’aquests contenidors , algunes persones han pres la paret d l’ habitatge com a lloc per deixar tot tipus de materials, provocant que parts de l’arrebossat de la paret es desprenguin.
Hi ha normatives municipals al respecte, hi ha un servei de recollides a la porta de cada un dels domicilis de tots els veïns del municipi, però hi ha persones que s’ entesten a fer el que lis rota, es lamentable que facin lo que fan, cal buscar la formula per evitar-ho, ja n’ hi ha prou de ocasionar molèsties.
L’ administració local ha de fer els possibles perquè fets com aquest no passin , aquest es un tema que m’ afecte personalment, però això passa en altres indrets del veïnat. De ben segur hi ha sistemes o mètodes per poder minvar el problema.

Fotografia realitzada ahir diumenge al mati al carrer Pep Ventura.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...