dissabte, de desembre 23, 2017

MAS RAMPINYO NOTES I PILOTES


Hi ha gent que no entén que no cal embrutar les parets, ni el terra, ni el mobiliari urbà , ni els espais privats ni públics. Es llastimós que encara en ple segle 21 es recorri a deixar missatges o proclames en les parets o altres indrets, ni per una bona causa ni per contrarestar-la cal embrutar.

Considero que no cal fer-ho, que utilitzar esprais  de pintura és un retrocés, una falta de civisme, com també ho és enganxar cartells en llocs que no pertoca.


Al pas de nivell que hi ha al final del carrer Estanislau Abadal , s’ estan realitzant treballs per tal de millorar la seguretat, feia temps que s’ havia publicat la noticia a la Veu, però ara sembla que estan posant fil a l’ agulla caldrà veure el resultat.


En altre ocasió vaig comentar que en la zona de pàrquing que hi ha a la part de Mas Duran sobre la via de tren hi havia un contenidor, es va retirar al cap de poc temps, però des de fa temps torna estar i surt un líquid del seu interior. No se si és normal que estigui aquest contenidor allà. Aquestes fotografies han estat realitzades avui al matí.La costum de llençar-les deixalles en camins, en marges, en camps, carrers, voreres, etc. és freqüent . Realment no poden utilitzar els serveis de les deixalleries, o de recollida, es veu que no i constantment podem trobar-nos amb indrets bruts. Aquestes fotografies estan realitzades en un espai de uns 500 metres, en el camí de vianants a Can Pomada a Mas Rampinyo , avui al matí.
Avui a la Unió han inaugurat el pessebre, una tradició popular que cal conservar... enguany amb mar incorporat.

PARLEM DEL MEU CARRER Escrit publicat a la Veu , a la segona quinzena del mes d' abril 2024 Fa uns  quaranta anys que visc a l' A...