dissabte, de setembre 22, 2018

TORNARÀ LA BOMBOLLA?
Sembla que hi ha moviment en el mon de la construcció d’ habitatges , el mercat de lloguer puja de preu d’ una manera considerable, al veïnat veiem com hi ha okupes que rebenten portes i entren a propietats privades sense cap mena d’ escrúpols.
Es parla molt de habitatge de lloguer econòmic, es parla molt de l’ habitatge social, però no se si en realitat  es prenen mesures per tal d’ evitar lloguers cars i desmesurats.
Actualment a la zona de Mas Duran , podem comprovar que hi ha moviment en la construcció de nous habitatges,  s’ aixequen i instal·len  grues que sobresurten dels terrenys amb tanca.
No se si anem cap a una bombolla , el que cal trobar i aplicar alguna política per regular els preus de lloguer , no es pot permetre que veïns i veïnes tinguin que  marxar del veïnat i del municipi.
S’ ha parlat, es parla i es parlarà, però el cert que no es de rebut que hagi pisos buits nous , edificis per acabar, i cases buides i no es trobi un consens en el sector per trobar la formula ideal o menys perjudicial per a tothom.

Fotografies realitzades  avui dissabte a la zona de mas Duran  a Mas rampinyo

A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...