dissabte, d’octubre 27, 2018

LES OBRESContinua el tall de pas per el pas soterrat que hi ha a la carretera Ripollet i a l’ Avinguda Catalunya, les obres per instal·lar ascensors son el motiu. En un principi s’ ens va dir  que es tractava de talls parcials, però les paraules se les emporta el vent, i ara resulta que es un tall de 60 dies.
Els responsables han patinat , doncs hauria estat millor de dir-ho des de un començament, soc conscient que si s’ ha tallat és per motius de seguretat , tant per els vianants com per a els treballadors de la obra.
No critico ni discuteixo la decisió de barrar el pas a la gent, si que critico i trobo una  badada que els responsables no hagin informat, ni comunicat , ni explicat el canvi de la previsió.
Les obre estan implicant un canvis en la circulació dels vehicles i un inconvenient per la gent que ha de anar a una o altre banda de la via de tren, com ja he dit en altre comentari  el itinerari pe Beat Oriol i  el de la estació  tenen una deficiència de il·luminació de certes zones, que suposen un inconvenient.
Considero que els responsables municipals haurien d’ haver comprovat  i a la vegada adoptat mesures correctores.
De ben segur el pas soterrat amb els ascensors facilitarà la connectivitat entre les dues zones, però com no es tingui cura ni es vigili, ni es conservi bé, ens trobarem amb unes escales que dia si i dia també no funcionen i veurem si amb els ascensors no passa lo mateix dels que hi ha al pont sobre la c-17 : bruts i en mal estat.


PARLEM DEL MEU CARRER Escrit publicat a la Veu , a la segona quinzena del mes d' abril 2024 Fa uns  quaranta anys que visc a l' A...