dilluns, de gener 05, 2009

BENVINGUTS MAJESTATS.


Apreciats i benvolguts reis mags

Permeteu-me que us demani que feu tot el possible per que s’ aturi la guerra, que està ocasionant la mort de infants i de persones civils a Palestina, que l’ exercit israelià, aturi els atacs i abandoni la seva incursió.

Que tots els infants tinguin una joguina i que demà al mati tots siguin ben feliços, a poder ser que no falti cap peça, que no sigui molt complicat el muntatge de la joguina i que les piles durin força.

A poder ser no em deixeu calçotets ni mitjons, podeu deixar-me altres coses, inclòs si voleu una mica de carbó.

Que la crisi encetada al 2008, s’ apagui lo més aviat possible, que l’ atur no pugi més, que els bancs realment obrin l’ aixeta, que les administracions locals, nacionals i estatals governin pensant en les persones i els territoris, que trepitgin al terra i no facin volar coloms.

Segur que trobareu molt canviat el veïnat, estem d’ obres, algunes més del compta resten per terminar, dispenseu per les molèsties.

Bé una abraçada ben forta, recordeu no us oblideu a ningú, en general els de Mas Rampinyo ens hem portat bé, encara que aquesta any segur que anireu força carregats de carbó, doncs hi ha molta gent que ha fet mèrits perquè li deixeu a casa seva.

Fins després, que sortiré al carrer per donar-vos la benvinguda, Majestats ben trobats sigueu.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...