dissabte, de gener 17, 2009







UN PARC GRAN

Està situat a la zona de mas Duran, al veïnat de Mas Rampinyo, la antiga zona militar se ha reconvertit en un espai de grans dimensions, que serà sense cap mena de dubte un punt de referència al municipi.

Oficialment encara no esta inaugurat, però que se està netejant i preparant la zona per equips de l’ empresa encarregada. Avui dissabte he realitzat una passejada per les zones que es poden accedir, hi realitzat un reportatge de tal com estan les coses.

Cal felicitar a l’ ajuntament i a totes les parts implicades per els resultats, caldrà comprovar la zona de la bassa de més a prop, però a un simple cop de vista la zona està quedant perfecte.

Serà un espai que quan estigui obert, caldrà tenir cura del seu manteniment, i aquí els veïns em de ser responsables , fent us de les papereres i no fent malbé el mobiliari, ni les plantes ni arbres. Haurem d' estar atents perquè no hagi cap persona que utilitzi l’ espai per fer-hi bretolades.

Us he de confessar que avui amb el color de les fulles caigudes, i el color dels arbres que hi ha, m’ he transportat a un altre indret, quan en realitat està a un pas de casa, gaudim d’ ell, i a veure si aviat s’ inaugura.

Fotografies realitzades , avui dissabte día 17 de gener , a Mas Rampinyo



         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...