diumenge, d’abril 05, 2009

MATÍ FOTOGRÀFIC




Dos mestres del modernisme, al fons la Sagrada Família obra d’ en Gaudi, que queda perfectament emmarcada amb aquest arc d’ en Lluís Domènech.





Avui diumenge de rams he decidit anar a fotografiar l’ hospital de la Santa Creu i Sant Pau, us he de confessar que fa molts anys vaig anar de visita, però que mai havia entrat per anar a visitar els edificis modernistes, que son patrimoni de la humanitat.

Ha estat un descobriment , uns edificis plens de detalls que de ben segur a l’ època que es van realitzar eren ideals per la feina hospitalària, però que actualment no te sentit que continuí essent un hospital, cosa que aviat ja no serà, doncs hi ha la zona nova que , permetrà deixar aquests edificis modernistes per altres menesters.

No sóc expert en arquitectura, però el modernisme conjuga una sèrie de detalls que fa ben visible la feina d’ una sèrie d’artesans que fa que la contemplació sigui reconfortant.
L' arquitecte d' aquest conjunt arquitectonic va ser en Lluís Domènech i Montaner (1850-1923), va treballar en la construcció de l' hospital de Sant Pau, fins la seva mort.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...