diumenge, de setembre 27, 2009




EL CENTENARI, PUNT DE PARTIDA





La celebració d’ un centenari d’ un col•legi cristià no podia començar sense la celebració d’ una missa, a la Parròquia de Santa Engràcia, amb la presència del Bisbe de Terrassa, del Germà Provincial de la Salle, de l’ actual director del col•legi, i de germans, professors, alumnes, antics alumnes, de pares i mares .
Un cop finalitzada la missa, la colla gegantera de Montcada i Reixac, ha realitzat una actuació fins al pati de la Salle ( malauradament les obres no han permès que l’ actuació comencés davant de l’ església ), un cop al pati gran del col•legi s’ ha fet petar una traca, tot seguit un refrigeri.
De nou vull felicitar a els organitzadors i a la comunitat, per la celebració, però també vull remarcar que malgrat que hi havia gent, per a mi no érem tots els que teníem que estar. Cada cop costa més fer sortir a la gent, cada cop a la gent li costa més participar en actes com aquest, hi ha un pasotisme, una passivitat vers a les associacions i a les activitats que aquestes organitzen , és una pena que no fóssim més gent, però com diuen la funció continua.
L’ organització te programades diverses activitats durant aquest curs escolar, que segurament aniran publicant per tal de que pugueu anar-hi, si podeu ja sabeu col•laboreu i participeu.
Cent anys fent poble, o com ha dit el Bisbe, en un col•legi es fa art, un art difícil, però un art necessari.
Les fotografies estan realitzades avui diumenge 27 de setembre de 2005.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...