diumenge, de setembre 20, 2009

UNA SENYALITZACIÓ INCOMPLETA


Que avui en dia els navegadors per GPS, orienten i faciliten trobar un carrer, un polígon etc., és evident. Podríem dir que molts conductors disposen d’ aquest aparell, ells ja no utilitzen aquells antics mapes de paper, ni tenen que consultar en guies per internet, ni preguntar a un vianant ( que més d’ una vegada els podia enganyar, sense cap intenció.

Però hi ha encara molta gent que no disposa d’ aquests medis, que s’ orienta a través de la senyalització que hi ha en els carrers, en les carreteres, en els polígons, etc.. Però tots sabem que salvo excepcions la senyalització és sovint deficient

A les obres de la c-17, hi ha diverses senyals informatives i indicatives de poblacions, de polígons, etc. En un anterior comentari en aquest blog vaig publicar que en la senyalització que hi ne la part inferior de la c-17, el polígon de can Milans no hi constava, ara quan lentament les obres i els acabats dels laterals i rotondes va finalitzant, comprovo com Can Milans no hi és en cap senyal.

Suposo que els encarregats de la senyalització son del departament d’ obres publiques de la Generalitat, m’ imagino que des de l’ ajuntament és controla que no hagi cap problema, error, etc. De moment en l’ autovia dins del túnel no s’ ha corregit , ni afegit aquest polígon, i ara per ara en la part superior tampoc.

Senyalitzar, informar més àmpliament dels polígons industrials, és facilitar la mobilitat de tota la gent que diàriament per motius de treball ha d’ anar-hi, pensem amb la gent que venent de fora, comercials, transportistes, possibles clients, clients, etc..

Son a temps d’ esmenar l’ errada, que suposa no indicar un polígon com el de Can Milans.
Fotografies realitzades avui diumenge dia 20 de setembre de 2009, a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...