dissabte, de gener 30, 2010

FULLES,TANT SOLS FULLES
Llacuna de mas Duran a Mas Rampinyo, gener 2010.l' aigua i les fulles.
Mireu digueu-me no se què, però des de petit les fulles dels plataners m’ han cridat l’ atenció, al carrer on vaig néixer hi ha plataners i a la tardor les fulles cauen, més de un cop havia escombrat les fulles de la vorera ( abans no teníem aquest servei de neteja que disposem actualment).
El color marró de les fulles al terra trencava el color gris de els voreres, quan fa vent les fulles es desplacen d’ un costat a un altre, que fa gairebé impossible mantenir les voreres netes. D’ altre banda embussen les canals, malgrat aquest inconvenients a mi sempre m’agradava trepitjar-les, actualment no ho faig lo de trepitjar ,però si que en més d’ una ocasió he realitzat fotografies on les fulles del plataner son el tema fotografiat.
“Cada loco con su tema “, com diu aquell cantant i poeta. Una mostra del bonic que resulten les fulles les trobem o al menys les trobo en les fotografies realitzades en la Llacuna a Mas Rampinyo.
Carretera de Ripollet, el meu carrer

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...