divendres, de gener 29, 2010

Un programa,cartell,anunci molt especial

Aquest cartell, m’ ha estat facilitat per un ja habitual col•laborador en aquest tipus de material , com és en Ricard Ramos, com ja he f dit més d’ una ocasió és un amant de la historia de Montcada i Reixac, que compta amb un blog que no em cansaré de recomanar: www.montcadapost.blogspot.com.( com tampoc deixaré d’ agrair la seva col•laboració).


Aquest anunci- cartell, és molt curiós, malgrat no existir el Bar Menut, és manté en el record de la gent de certa edat, personalment vaig passar-hi algunes hores jugant i compartint l’ amistat amb persones properes a mi.
El meu blog no disposa de comptador de visites, però arrel de comentaris i algunes col•laboracions que rep, se que hi ha alguns seguidors, no em cansaré també de demanar-vos propostes, opinions, documents, fotografies, escrits, ja sabeu amb la filosofia de no faltar, ni entrar en temes personals.

A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...