dilluns, de març 29, 2010

INICI DE LA CAMPANYA DE LA CONSULTA
El passat dissabte es va donar el tret de sortida a la campanya de la consulta per la independència . Una seixantena de persones es varen aplegar a la Unió, convocats per Montcada i Reixac Decideix.
L’ acte va comptar amb la presència de Carles Mora , alcalde d’ Arenys de Munt, primer municipi que va promoure aquest moviment de consultes, he de dir que la seva manera de explicar els fets va ser molt didàctica i entenedora, cosa que s d’agrair avui en dia .
Es va fer unes explicacions de com es podrà votar i qui podrà votar, de fet els primers votants de la consulta a Montcada i Reixac varen poder votar a la Sala de La Unió. Hi ha previstos una sèrie d’actes abans del dia 25 d’ abril, que s’ aniran anunciant per part dels organitzadors.
Aquests van fer una crida a que cal gent voluntària, es necessiten més de 200 persones per al logística de la consulta al municipi. Podeu entrar www.montcadadecideix.cat , per més informació.
Com a fi de festa del acte va actuar el grup musical Amants de Lulú.

A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...