diumenge, de setembre 12, 2010

PER UNA OFRENA PUBLICA


L' Onze de setembre, l' ofrena realitzada per el Govern i el Parlament de Catalunya dels partits politics i de diverses entitats, associacions i col.lectius civils, ha de ser publica, el poble tenim el dret de poder presenciar-la com hem fet fins ara, no a els arguments, no a les intencions, no a les mesures de INTERIOR.
Per seguretat s' ha ampliat el perimetre?, volem crear una major desafeccio de la gent vers la classe politica i dirigent? estem perdent el nord, hem de tenir lliure acces a la zona, si la gent vol xiular que ho faci, si vol expressar el seu estat tambe, no per el que faci una minoria, els demes perdem l' oportunitat d' estar en un acte revindicatiu i festiu.
INTERIOR ha de vetllar per la seguretat del acte, pero no ha de impedir la llibertat a el poble.
La fotografia esta escanejada de una portada de El Periodico de Catalunya, compta amb uns quants anys, vaig tenir la sort de poder estar fotografiant tot l' acte des de dins del perimetre de seguretat que era molt mes accessible.Evidentment no tenia cap carnet de premsa ni res per el estil, pero eran altres temps.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...