dimecres, de febrer 02, 2011

TORNEM A COMENÇAR
El pas soterrat per a vianants a la linea de tren a Puigcerdà al seu pas per el veïnat, ha estat motiu de algun comentari en aquest blog, vull reincidir en el tema, l’ acció de gent poc cívica ,ocasiona uns desperfectes que de tan en tan la Brigada municipal ha de corregir, per aquest motiu comprovem que d’ una banda es pinta la paret per netejar el pas, i al poc temps comencen els brètols a fer de les seves. No se si l’ Ajuntament te quantificades les despeses originades per les diverses i variades accions destructives, de aquest tipus de gent, segur que durant tot un exercici la suma deu ser considerable. Estaria bé que es pugessin aturar o disminuir les accions, que fan que altres veïns tinguem que pagar les conseqüències.

La fotografia amb la paret tota neta, acabada de pintar ha estat realitzada aquest matí, la bruta i plena de pintades el diumenge 30 de gener.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...