diumenge, de desembre 30, 2012

ADEU 2012

 
Enguany la crisi econòmica ha fet que la gent siguem més solidaris que mai, la recollida record d’ aliments, la marató de tv3 son petits o grans botons de mostra, de que la societat civil un cop més va per davant dels governants.
 
 

La crisi  ha provocat que grans infraestructures com es el cas del teatre auditori a Montcada i Reixac no hagi obert les portes, és un exemple que no s’ hauria de repetir, una inversió milionària tancada i inutilitzada. El 2012 tampoc s’ ha realitzat cap acte dins del teatre, el 2013 si ?.
 
Tota campanya , tota reivindicació, tota lluita, tota llibertat d’ expressió la respecto, però no respecto el fet d’embrutar parets amb pintades, ni l’ enganxada de cartells en llocs no adequats, quan es disposen de llocs per fer-ho.

Aquets vaivens , com els d’ obra el trobo  perjudicials per els vehicles. La prevenció que realitzen justifica la seva instal·lació? , segur que si, però realment no ocasionen un desgast en els vehicles que passen dia a dia per zones amb aquests elements dissuasius?.
Només cal donar una volta per diversos indrets del municipi per trobar-nos un munt , no hi ha altres sistemes dissuasius...
 
 
A San Cugat en aquests dies podem visitar una exposició de pintures d’ en Joan Capella, a la sala Rusiñol. mentrestant a Montcada i Reixac la Fundació Joan Capella no compta amb un espai permanent per exposar l’ obra d’ aquest artista montcadenc. Estaria bé disposar d’ un espai per difondre l’ obra i la figura d’ aquest artista que va aportar molt al municipi, a través del seu art , com de la seva aportació en cartells, pòsters, il·lustracions, cartells, escrits, etc..
Prou retallades que afectin a les classes febles, prou retallades a lo social, prou retallades a la sanitat publica, al ensenyament, prou tocar els pebrots amb el tema del català a les escoles, prou dir mentides, prou no fer el que toca retallar des de dalt : patrimonis alts, sous alts, despesa publica de la administració, etc. ...

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...