dimecres, de gener 22, 2014


SOBRE MAS RAMPINYO , escriuen

He trobat aqueda referència a la Festa Major de Mas Rampinyo...

He tret aquest text del blog d' en Xavier Febrés (Barcelona, 1949), és periodista i escriptor. Sempre ha combinat el periodisme amb la literatura i ha publicat nombrosos llibres de biografia, reportatges, dietaris i viatges, a mig camí entre el periodisme enquadernat i la literatura del jo.

08/04/2013

El pic del Canigó com la festa major del Mas Rampinyo

Ha començat a circular una petició pública per tal que la monumental creu en ferro forjat que senyoreja al pic del Canigó sigui purificada de la quantitat de rècords tèxtils, convertits en parracs per la tramuntana, que la gent hi deixa penjats, sobretot si tenim en compte que aquest pic mític pot arribar a ser petjat per uns 500 excursionistes cada dia festiu de bonança atmosfèrica. La creu s’ha vist colgada pel costum massiu. Ara es confon amb una mena de ninot espantaocells.

Més que marcar un cim majestuós, sembla guarnir la festa major del Mas Rampinyo (vella expressió popular per designar ordinariesa, amb tot el respecte per la festa major del Mas Rampinyo, a Montcada i Reixac, que es continua celebrant cada final d’abril).






         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...