dilluns, d’abril 21, 2014


La Festa Major cada dia més a prop!

Després de  mesos d’esforç, ara sí, arriba la Festa Major. Que difícil és arribar al dia d’avui amb tot organitzat. Quants i quants temes s’han de fer, escollir, contractar, discutir, preveure… Quin patiment i quina angoixa !!! Ja teníem ganes que comencés i per fi, ja la tenim aquí.
Crec  que hem  d’aprofitar  aquests  dies que  ens  brindem  tots  plegats, per  fer poble, per alliberar tensions, per compartir amb la família, amb els amics i coneguts. Donem la benvinguda a aquells  que per primer  cop vindran a la  Festa Major  de Mas Rampinyo. Cal explicar on som i què fem. Tots som necessaris perquè la festa tingui continuïtat.
Sempre és el mateix… doncs no senyors. Les festes majors de Mas Rampinyo, són úniques i irrepetibles. No en trobem cap d’igual. Hem de viure els grans moments que cada any ens dóna. Tenim el goig d’organitzar una Festa Major gairebé centenària, que va passant de generació en generació i en la que tots ens hi hem de sentir identificats. I quan dic tots, vull dir tots, tú també.
Recordo sempre quan  preparo aquestes  ratlles, aquelles  persones que  ja no estan entre nosaltres  i  s’estimaven tant  aquesta festa. Hores de  dedicació que no han  quedat en un cul de sac, ja  que encara  hi ha gent que  continuem treballant. Allà on sigueu, no patiu, la Festa Major segueix… sentim el vostre alè al nostre costat, però us trobem a faltar.  
Agraeixo molt especialment a tots els col·laboradors i col·laboradores del muntatge d’aquesta Festa, la seva dedicació i sacrifici durant molts dies. Ara toca el darrer esforç i segur que el donareu. També cal destacar, agrair i el que faci falta, a tots els petits comerços, botigues i altres industrials que també ens aporten el seu granet de sorra… Gairebé tothom continua col·laborant i tenim noves incorporacions. Moltes i moltes gràcies. I no ens podem oblidar del suport de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, recolzant la nostra festa des de cultura, fins a serveis, passant per totes les regidories que fan possible que un any més, a Mas Rampinyo, celebrem la nostra Festa Major. 
Segur que seran uns dies inoblidables i entre tots ho farem possible. I quan dic tots, vull dir tots, TÚ TAMBÉ.
Bona Festa Major i visca Mas Rampinyo!!!
Jordi Escrigas
President de La Unió de Mas Rampinyo
ajuntament

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...