diumenge, de maig 28, 2017

LA UNIÓ UN COP MÉS
Més de una vegada he escrit sobre la Unió, reconec que ho faig des de una visió molt objectiva, De jove a casa el meu pare em va parlar de la UNIÓ, de poc a poc vaig anant participant en activitats. Forman part d’ algun grup ,experiències sempre positives , malgrat que a vegades xocàvem amb les respectives juntes.
Fa uns quants anys que soc soci, he estat membre de la junta en dues ocasions i he estat a la Comissió del 75 aniversari, he participat en el Veïnat revista de l´entitat així com de la comissió de la Festa Major. Els que hem coneixeu també sabeu que he fotografiat  :festes, a grups ,activitats , etc.
En alguna ocasió m’ he declarat UNIONISTA ( no confondre amb terme polític), de ben segur la meva visió respecte a l’ estat actual de la entitat , està viciada, potser un xic d’esbiaixada, però vull fer de nou una seria de reflexions.
Veig un cert perill per la falta de continuïtat en la gestió de la entitat , no veig recanvi a la junta actual ( que quedi clar que no la vull canviar , ni que marxin), no veig que hagi gent interessada. Ara per ara som sempre els mateixos, han saltat varies generacions que no se implicant en el dia a dia.
És evident que estar en la junta ocasiona un desgast personal, però també aporta sensacions agradables. A 4 anys del 100 aniversari de la entitat cal trobar participació efectiva, la implicació de  més gent, ara toca la Unió, cal la teva aportació de temps, de treball, de idees, de compromís.
Aviat ens convocaran a la Assemblea , si no has participat mai a cap assemblea de la Unió : no et quedis a casa, vine i  veuràs que les portes estan obertes, que s’ escolta la teva veu, que ets necessari, que sense tu no es lo mateix.
Si has deixat de participar en les assemblees : torna i aporta el teu parer.La Junta ens necessita, la Unió ens ho demana, més de 95 anys de historia , essent una entitat viva en dictadura i democràcia , mantenint tradicions i festes, amb i sense suport per part d les administracions publiques  ni econòmiques.
No ni ha prou en pagar la quota ni participar en els activitats, cal ser membre actiu en la assemblea i donar suport a la Junta.

A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...