dissabte, de setembre 27, 2008

ELS TERRALS

BOMBERS EN ACCIÓ, ANYS 90


ANY 2008, EL NOU PARC A MAS RAMPINYOELS TERRALS, ANYS 90
ELS TERRALS, CAP UN NOU PARC.

Actualment la zona dels Terrals està completament transformada, un gran parc dissenyat i construït que està a punt de la seva inauguració. La gran basa d’ aigua que hi havia s’ ha modelat cap un espai on la gent podrà passejar tranquil·lament contemplant la natura de ben a prop.

La inauguració s’ ha retardat perquè es vol que s’ arrelin millor els arbres i les plantes. Les fotografies que he penjat en aquest blog la gran majoria son dels anys 90. Realment els terrals era un espai peculiar i especial, un paisatge diferent , en una zona mig amagada, un indret que molta gent desconeixia. Però d’ una bellesa paisatgística interessant.

Un cop d’ ull dels terrals i de l’acció dels helicòpters dels bombers recollint aigua de la basa, tot just ara fa uns anys, un testimoni gràfic d’ aquest indret tant interessant de Mas Rampinyo

Els terrals han donat pas a una zona d’ esbarjo, que serà referent al municipi, esperem que el conjunt de veïns puguem gaudir del nou espai ben aviat.

Les fotografies dels anys 90, son reproduccions mal fetes de fotografies en paper, la qualitat no es la idònia, però per poder actualitzar aquest treball he volgut utilitzar-les.

Fotografies realitzades per en Fidel Casajuana i Manent


A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...