diumenge, de setembre 21, 2008




Etiquetes no desitjables


Avui diumenge, passejant per el veïnat he vist com dos veïns estaven desenganxant, etiquetes de publicitat dels serveis de canvis de panys. Realment hi ha una disbauxa amb la manera que les empreses amb servei de 24 hores i de urgències, enganxen sense control les seves etiquetes adhesives.

Un excés que no esta controlat?, una acció punible? el reglament d’ acció cívica ho regula?, hi hauria d’ haver un control més sever per els que es sobrepassen a l’ hora de promocionar el seu servei. El mateix podríem afegir de les empreses que arreglen els interfonos dels habitatges.

Les col·loquen lliurement on ells volen, en cas de ser portes de garatge pintades, quan les vols arrancar tens el problema que s’arranca la pintura, queda la part galvanitzada al descobert, perquè generalment l’ adhesiu es fort i es menja la part pintada. L’excés de etiquetes fa lleig, en els interfonos dels habitatges si les vols desenganxar queden restes que fan mal a la vista.

Segur que hi ha alguna norma que regula el fet, però hi ha un seguiment real per part de que li pertoca fer-ho?.



Fotografies, Mas Rampinyo, setembre 2008.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...