dijous, d’agost 13, 2009

MAS RAMPINYO, estiu 2009.
La mobilitat, l’ accessibilitat en aquest punt del carrer de les Mercès, és molt limitat, cal remarcar la dificultat que compta aquest carrer amb la seva vorera en forma escalonada, unes obres d’ una empresa de serveis, talla l’ accés a cotxets, a persones amb dificultats per caminar, etc.. Aquestes fotografies han estat realitzades en el dia d’ avui.
Les obres continuen, però hi ha algunes senyals indicatives que s’ haurien de canviar , o tapar, o reubicar, com és aquesta que ens indica que tot recte podem anar cap la comissaria de els mossos.

Obres a ple mes d' agost del 2009.

Aquest agost les obres continuen, el veïnat està, en part potes enlaire, la C-17 ( la part de dalt i els laterals), l’ asfaltat de la Rambla dels Països Catalans, les obres del carrer Lleida, del Torres i Bages, alguns edificis de pisos en construcció.


La paparera de disseny ( perdó que és una barana), un disseny gens pràctic per el dia a dia. Foto del mes d' agsot, plaça Salvador Espriu, a Mas Rampinyo.


Les aigua del riu Ripoll baixen molt netes, en aquest mes d’ agost, és cert que s’ ha guanyat molt en els darrers temps referent a al contaminació de les aigües, però potser en l’agost baixen més netes que mai. La fotografies estan realitzades en el pont sobre el riu de la c-17.



El pont dels hermanos poc transitat, foto realitzada el més de juliol.


L' estació del tren de Montcada-Ripollet ( perquè encara no han aconseguit que sigui la de Mas Rampinyo).

Imatge de Mas Rampinyo, estiu2009

No hi ha dubte que aquesta empresa ho te clar, el color és primordial, per donar-li vida. Carrer d' en Gran, a Mas Rampinyo.











         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...