diumenge, d’agost 30, 2009

PINTADES, ART O VANDALISME.









Pintar parets amb esprai, sense disposar de permís del propietari és una falta de civisme, no es poden excusar amb que és una acció artística ( cosa que en part ho és, doncs hi ha autèntics artistes que es dediquen a pintar parets), en certs casos son accions vandàliques, d’ altres son accions reivindicatives que no deixen de ser també una acció punible, doncs s’ embrutar un espai públic o privat.

Hi ha ajuntaments que ha facilitat espai per poder expressar el seu art a joves artistes , hi ha particulars que també han accedit a deixar pintar les seves parets, però hi ha un munt d’ accions ben visibles que no deixen de ser una expressió artística personal, però a la vegada una acció gens raonable.

Hi ha unes normes que cal respectar, hi ha recursos per poder aconseguir espais lliures, que estiguin disponibles, però també caldrà evitar que proliferin aquestes pintades que embruten parets i espais públics o privats.

Conviure és difícil, som una societat diversa, on cadascú tenim els nostres valors de prioritats i de convivència segons ens be de gust, ho volem a la nostra mida, tant ens fa la resta, no ens importa molestar, anem a la nostra...

les fotografies estan realitzades a Mas Rampinyo, juliol. agost 2009



         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...