dissabte, de març 31, 2012

UN INTERESSANT LLIBRE


En Jaume Aragall, m' ha fet arribar un correu amb una detallada informació , que considero que cal publicar complerta, doncs és la presentació d' un llibre prou interessant ...

Hola a tothom,

Us adjunto la convocatòria de la presentació del llibre Batlles, alcaldes i els afers d’un poble (1454-2011), de Josep Bacardit i Ricard Ramos, tot gosant convidar-vos-hi.

És un llibre que recomano a tothom qui li agrada seguir la història de Montcada i Reixac, ja que recull un relat cronològic dels principals fets històrics dels últims gairebé 600 anys esdevinguts al nostre poble, a partir de la figura dels molts batlles i alcaldes que hem tingut i de la gestió que han fet del dia a dia.

Em permeto recomanar-vos-el ja que els autors em van demanar de col·laborar en la correcció d’estil i, per tant, en conec el contingut i sé que us pot satisfer plenament. Li auguro un gran Sant Jordi! El llibre es presentarà a l’Auditori Municipal el 12 d’abril, a les 8 de la tarda.

També en arxiu adjunt podeu veure'n la portada i llegir el text de la contraportada per tal de fer-ne un tast...

Cordialment,
Jaume Aregall

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...