dijous, d’abril 12, 2012

BATLLES,ALCALDES, I ELS AFERS D’ UN POBLE.


Encuriosits per la història, es com s’ han definit els dos coautors del llibre que avui s’ ha presentat a l’ auditori de Montcada i Reixac. Un treball de investigació que ens aporta  dades sobre els diversos alcaldes que ha tingut el municipi, amb detalls i anècdotes que de ben segur ens faran repassar  el recorregut de més de 500 anys, d’ una manera amena i didàctica...
Amb un auditori ple, la gent ha seguit amb atenció la presentació, que estat en alguns moments emotiva i d’ altres  distreta amb alguna de les anècdotes explicades.
En Josep Bacardit i en Ricard Ramos, han presentat el seu segon llibre, un llibre que cal recomanar a els amics i a els enemics, que cal comprar i regalar per la diada del llibre, o per un regal personal. Conèixer part de la nostra història, a pessics com aquest, es necessari  i primordial.
Escric sense haver llegit el llibre,  considero que cal agrair a persones com el Ricard i el Josep, que dediquin temps, esforç i ganes, a investigar, desitjar que per molts anys continuïn encuriosits per tot lo relacionat amb Montcada i Reixac, i hagi més llibres.Cal fer un esment a l’ aportació de la fundació cultural Montcada en la publicació d’ aquesta realitat en forma de llibre: BATLLES,ALCALDES, I ELS AFERS D’ UN POBLE.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...