dimecres, de maig 20, 2009

MÉS SOBRE LES OBRES DE LA C-17

Sembla que es comença a veure el final del túnel, ara falta esperar que la resta no s’ eternitzi

Darrer pas de vehicles , habilitat fa uns dies.
Quan comencen unes obres, generalment és dona una data de termini de les mateixes, sovint no s’arriba a complir. Aquest és el cas de les obres de la C-17, també es cert que al menys s’ estan fent, que més tard de lo previst tindrem una obra que millorarà la mobilitat de vehicles i de vianants. És no hi ha dubte una obra prou important per el veïnat i per el municipi, de ben segur tots hi guanyarem.

Les obres per el soterrament , ja porten bastant de temps, el retard segur que deu ser el previst, o millor és el que entra dins de la norma de totes les obres publiques d’aquestes característiques. Els veïns hem demostrat paciència, els polítics ens van explicar en grans trets com anirien les obres, inclòs es va fer una reunió per explicar el funcionament de les mateixes, al Col·legi Elvira Cuias, ha passat el temps, però encara tinc present les rotundes paraules del encarregat a exposar el tema de les obres per part de l’ empresa constructora, una persona que va dir rotundament que no a la possibilitat de fer desviar el trànsit per darrera de Cala Manela, va afirmar que només es podia fer per davant d’ aquesta casa pairal, com així va ser els cotxes passàvem per davant de la casa.

Quina és la meva sorpresa quan fa uns dies , per finalitzar un tram de les obres, fan un nou pas per el darrera de la casa, quan es va dir per activa i passiva la inviabilitat de fer-ho des de un principi per aquesta part. La raó esgrimida era, que hi havia un desnivell en el terreny que no ho permetia fer, cosa que temps després comprovem que no ha estat un obstacle. Sigui que jo tinc un vincle familiar, amb el propietaris de la casa, sembla que ho escric per aquest motiu, rés més lluny de la realitat, ho faig perquè, assistint a la reunió informativa, aquest tema va ser exposant per veïns, els tècnics van desestimar la idea, emparant-se amb les raons abans esgrimides.

A un se li queda la cara de tonto, al veure com és pren el pel.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...