dissabte, de maig 23, 2009

NO 0 SI, qüestió d’ opinar


NO.
a el fet del tancament definitiu o temporal dels cinemes del Punt, és una dolenta noticia, ho és per la pèrdua dels llocs de treballs dels treballadors que comptava l’ empresa . Ho és perquè la gent que anaven poc o molt al cinema ens canvien els plans a partir d’ara. Ho és perquè la filosofia del centre comercial i d’ oci, és queda coix sense els cinemes, i ho és perquè algun o alguns establiments poden notar la desaparició dels cinemes amb el corresponent descens de visites al Punt.
De sobres coneguda la meva postura sobre la construcció de el Punt, en l’ antic Club d’ Aismalibar, ara no toca fer llenya. Esperem que sorgeixi alguna iniciativa privada per tal de tirar endavant de nou amb els cinemes, un tancament de mesos pot ser una pèrdua definitiva.

SI. a que tots anem a votar els proper dia 7 de juny a les europees, no ens quedem a casa , no marxem sense haver fet el ús del nostre dret i del nostre deure, el de votar, les opcions son diverses que cadascú voti a qui cregui oportú o convenient. Europa decideix per nosaltres, hem d’ estar presents i representats, per això cal votar.

NO. siguem ingenus, si no lluitem i treballem per aconseguir-ho, no ens donaran els que ens pertoca, prou ja de esperar, prou ja de utilitzar-nos com a moneda de canvi, que ens donin el que és nostre, que ens deixin en pau, que ens deixin equivocar-nos, que ens deixin ser el que volem, si cal senyors polítics siguin de color que siguin, bé d’ algun en concret no perquè no ho volen, desixin esl seus inteesssos a casa i possion cap al davant de una única reivindicació: VOLEM L’ ESTATUT jaaaaaaaaaaaaa

SI. a la incitava de la productora PLAN V, de crear a Montcada i Reixac una televisió local per internet, és diu PROPERA tv. actualment està en període de proves, enhorabona a els promotors. Des de qualsevol indret a través de internet podrem estar informats del que passa al municipi i al veïnat. Caldrà esperar al dia a dia , i la programació continuada, i també veure el perfil d’ editorial que tindrà la televisió, per valorar definitivament aquesta iniciativa.

NO. al silenci i a la no publicació d’escrits i comentaris sobre la Festa Major de Mas Rampinyo , en Montcada Mirame, és cert que és un mitjà privat, però trobo que alguna informació de la festa no estaria malament.

SI. a la acollida de la nova edició del llibre editat i escrit per un servidor, gràcies a tots els que han comprat el llibre. Encara hi ha algun exemplar per vendre, ja sabeu si voleu un el podreu trobar a la llibreria papereria Papers, a l’ avinguda Catalunya de Mas Rampinyo, el preu 14 euros.

NO. al culebron de Aismalibar i el seu ERE que ERE, no és just per a la gent que treballa, que és jugui amb els seus llocs de treball, una situació difícil d’ aquesta empresa, on els seus gestors i propietaris porten anys fent malabarismes gens clars. En un any que l’ empresa celebra els seu 75 anys de la seva fundació, en un any on sembla que poc quedarà d’ aquella gran empresa que va ser Aismalibar, qui sap si malauradament serà l’ any del tancament definitiu. Trist molt trist panorama laboral tan local, com del país , com de l’estat, i que no em vinguin que tot bé de la crisi.


SI. que seria convenient que al municipi i al veïnat és comptés amb més mitjans de comunicació i de informació , una millor diversitat, que podria aportar una major pluralitat. Les noves tecnologies ho permeten, els costos son molt inferiors a els sistemes tradicionals. Cal crear una competència, un complement, una alternativa, un espai on les opinions hi siguin presents, on hagi cabuda per les discrepàncies, per les critiques, per altres maneres de veure les coses.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...