dimarts, d’abril 27, 2010

RECULL GRÀFIC FESTA MAJOR 2010

FOTOS DE LA GIMCANA
UNS BALCONS QUE FAN PATXOCA
EXPOSICIONS
ANNA, CRISTINA,NÚRIA,artistes de "mirades juvenils"
JÚLIA JOAQUIM

MONTSERRAT SUÑÉ, ARTISTA DEL PATCH-WORD
SOPAR DE FESTA MAJOR
"teatro puro teatro" qui sap?
FESTA INFANTIL A LA PLAÇA JOAN FUSTER
ACTUACIÓ DE GRUPS DE LA UNIÓ

Un dia assolellat, i un sant assenyalat , ha facilitat un començament de Festa Major com cal, el primer acte ha estat la Gimcana ( 40 participants), que a través del joc de l’ oca han jugat en diverses proves per diferents indrets del veïnat.
Però a les 19 hores del dia 24( bé amb el retard de sempre), davant unes 100 persones en Joan Josep Masegosa va llegir el Pregó, com a professor que es, va impartir una magistral classe, de com redactar i escriure ( espero poder publicar-lo aviat). Abans de precedir a el reconeixement de la gent que a realitzat les exposicions, un membre la junta de la Unió, va realitzat un improvisat discurs per tal de que coneguéssim les avantatges que suposava comprar el tiquet de col•laborador de la festa major de 2010, com no podia ser un altre, en Joan Sisó va realitzar la seva exposició sobre el dos.
A continuació es va realitzar la inauguració de les exposicions, amb el corresponent tastet de cava i pastes. El sopar a peu dret (120 persones) va precedir a la representació del Teatre, a càrrec del grup de Titelles de Terra Nostra, Teatre en majúscules, una original posada en escena, peculiar i divertida. Una actuació excel•lent dels actors, i un “ chepeau “ per el conductor del espectacle. L’ espectacle va agradar els presents en la Sala ( 200 persones).
El diumenge començava amb la missa per els socis difunts, també cal recordar que La Unió ha estat una de les seus per dipositar el vot de la consultat del dia 25 ( 346 vots en la urna situada a la Unió). Al mig dia amb el retard de mes de una hora ha començat l’ acte dedicat a la quitxalla ( gran quantitat de nens i nenes, junt a pares, unes 120 persones). El retard ha esta motivat per un fallo de previsió del servei tècnic pertinent.
A la 17 hores ha començat l’ actuació dels grups de l’entitat, la Sala plena (unes 350 persones), a continuació el concert de Cobla ( unes 100 persones) un concert que ha deixat satisfets a els assistents. Per finalitzar hem jugat al Quinto ( unes 40 persones), amb un equip ultramodern i un lloro “ estupendo “, i amb el premi de un pernil, el dia de sant Marc ja a fanatitzat, per cert el 24 va ser sant fidel per si algú no ho sabia.
No he fotografiat tots el actes, ni a tots el participants, si veieu que falta quelcom feu-me arribar fotografies, i les penjaré en el bloc. Fes participatiu aquest bloc, fes-me arribar fotografies, si vols.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...