dilluns, de maig 17, 2010

ANOTACIONS GRÀFIQUES + TEXTE

El temps de crisi?, la cara que tenen alguns, la picaresca, els furts incontrolats?, no se quines paraules he de utilitzar per parlar d’ aquesta imatge, fa temps que s’ observa el robatori de les tapes de les arquetes que son al carrer, si passegeu per les poligons o per carrers aneu en compta en no caure. En aquest cas com d’ altres la policia local ha col•locat una fusta i una cinta indicativa per tal d’ avisar del perill o de la situació.

El nou pont sobre la c-17 va seguint el seu curs, ara està en la fase de col•locació dels ascensors , realment el seu cost econòmic valdrà la pena si la gent amb discapacitat física pugui guanyar en mobilitat.

Ja se sap que tota obra publica compta amb els tòpics de sempre, en aquest cas podem comprovar com una vorera terminada tot just fa uns mesos, necessita de treballs posteriors per arreglar algun error o un cert deteriorament. En aquest cas al menys s’ arregla o modifica l’ error, quan ens tenen acostumats en alguns casos, a no reparar ni modificar el nyap.


Un carrer sense cotxes resulta més gran, més ample, més tranquil, en aquest cas aquesta fotografia ens mostra el carrer de l’ avinguda de Catalunya sense trànsit, una imatge inusual del carrer(fotografia del dia 2 de maig , per la festa major de Mas Rampinyo).

He escrit i publicat en aquest blog sobre les bretolades de la gent, bé de certes persones, que no tenen altre cosa que fer que embrutar les parets dels espais públics, en aquest cas ha arribat l’ hora a la façana de la Unió, segur que tant els hi fa, no tenen respecte per gairebé res.


Tot és d’ ells, els camins, les voreres, els camps, tan els hi fa embrutar, deixen les deixalles i runes on volen. L’ administració no és la culpable de que la gent sigui bruta, segur que s’ hauran de prendre més mesures per fer els possibles per evitar que ho tinguin fàcil. Tot passejant per la zona de Can Rocamora, em vaig trobar amb uns coneguts que em varen dir que més amunt hi havien localitzat unes de runes o deixalles portades amb camió. Gent com aquesta que es mou en  defensa del medi ambient, gent que alguns ens prenem com a “raros”, però que dediquen temps en una acció cívica i solidària, que cal reconèixer . Aquesta fotografia esta pressa a prop de la via del tren al camí que porta cap al pont sota la via del tren de Puigcerdà, a prop hi ha altres punts plens de deixalles incontrolades. Som la gent insensible a tenir cura del medi que ens envolta?, realment que hauerem de fer per evitar aquestes agressions al medi?....
 
 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...