dijous, de maig 27, 2010

PROJECTE FINALITZAT, GRÀCIES A TOTS
més de 120 persones, en l'acte del 6 d' octubre del 2007
L' amic Andreu, tant atent, et tindré sempre present.
                                

En el Sant Jordi d’ enguany, s’ han venut els darrers exemplars del llibre “ Mas Rampinyo, sentiment de poble”, les diverses edicions han estat tirades curtes, però estic content per el resultat final, per la resposta de la gent, per els comentaris que m’ han fet arribar.

De fet poder escriure i  publicar aquest treball ha estat una de les millors satisfaccions personals, tot i començar malament el projecte per la negativa a darrera hora per part de l’ Ajuntament de Montcada i Reixac, més concretament per el departament de Cultura,de col.laborar rés de rés, excuses mal donades.

Quan el 6 d’ octubre del 2007 vaig presentar el llibre, no pensava que tingués una resposta tan bona. Un projecte que ja ha terminat amb la venda dels darrers exemplars, però que vull dedicar-hi aquest comentari, per penjar-hi unes fotografies que cada cop que les veig em recompensen tot l’ esforç. En aquest cas el fotògraf ha estat fotografiat per una persona amiga, gràcies Pili, per les fotografies.

No se si  hi haurà, la possibilitat de poder editar nous projectes, ganes no en falten, però si es fa realitat, ja us informaré.

les fotografies han estat reaitzades per la Pili Abian ( un cop més gràcies)

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...