diumenge, de maig 02, 2010

FESTA MAJOR 2010, SEGON CAP DE SETMANA.

El temps ha respectat la Festa Major d’ enguany, si bé ahir dissabte a la tarda vespre va ploure. També quan era a punt de començar el cercavila, van caure quatre gotes que van fer perillar la desfilada. Aquest segon cap de setmana de Festa, ha estat atapeït d’ activitats, salvo el dia del Ball, tots els actes han comptat amb una bona assistència de gent, de nou hem punxat amb el Ball de la Festa Major.

El divendres a la nit el grup de teatre Nou Pins de Tiana, amb l’ obra “ Oscar i maleta, 2 maletes, 3 maletes”, davant uns 110 espectadors, que ens ho vàrem passar força bé, davant un bona actuació. Més tard a la Pista coberta de l’ Elvira Cuyàs el CONCERT JOVE amb l’ actuació de RAMJ ( Montcada i Reixac)i de SOFOCADOS ROCK ( La Garriga), uns 105 joves de públic.

Al mati del dissabte el CERCAVILA, cal destacar la presencia de la comparsa del Grup ENDANSA( cal agrair la seva participació i col•laboració), també ho fem extensible al Grup de Carnaval de La Unió, en canvi ens sap molt de greu el plante del Grup de la Salle Conecta que no es va presentar al acte. Però la gent al carrer, o als balcons, van presenciar un bon espectacle, amb el gegants, i al final de tot amb el grup els Protons de Igualada, que per problemes aliens a l’ organització van arribar al tram final de la festa.

Cap al mig dia la nova edició de la Mostra i Degustació de Cuina, gairebé 300 persones varen fer un tast ( algunes més de un tast). cal destacar l’ aportació de uns 89 plats a la mostra, així com felicitar a tot l’ equip organitzador i col•laborador, enhorabona el llistó cada cop més alt.

Amb el CAFE TRIO, el concert va ser un èxit, la gent va sortir satisfeta, unes 15o persones vàrem gaudir de la seva actuació. Sortíem del Concert i entraven els nens i nenes a ballar a al DISCO SENSE PARES( uns 30 nens i nenes).El Ball de Nit ha estat la punxada de la Festa ( caldrà estudiar les formes per solucionar el problema de la poca assistència), unes 90 persones ( la pluja, el Barça per televisió, el conjunt, el ball que ja no agrada?).
La Caminada Popular organitzada per el CIM, que serveix d’ entrenament per anar a Montserrat ( el proper any celebrarem el 25 aniversari), a encetat el darrer dia de la festa, on la Botifarrada solidària un cop més ha estat tot un èxit, uns 1300 euros recollits per a Càritas de Montcada i Reixac , sense oblidar la Trobada de les Puntaires, que ha celebrat el seu dècim aniversari, o la VII edició de les Plaques de Cava. A les dotze les sardanes, tot això a comportat que hagi la presència de més de 1000 persones.

El tercer Festival de PLAYBACKS ( més de 60 participants a dalt del escenari, més de 290 espectadors a la Sala de La Unió).La presencia de nens i nens fa que la família ompli la Sala, cal felicitar a la gent que ha fet possible l’acte.
Després de tres anys sense GITANES, dues Colles de casa junta amb altres localitats, han realitzat la ballada de GITANES. La Pista Coberta de la Elvira, ha tingut una entrada de unes 350 persones. Per uns els sentiments o les sensacions personals segur que se han disparat, els pares veient com els seus nens i nenes segueixen les seves passes, i participen en aquest BALL que a Mas Rampinyo s’ escriu en majúscules.

No vull deixar d’ escriure sense fer esment a la FIRA, part primordial de una FESTA MAJOR, on els pares i els avis puguin portar a els fills i nets a pujar a els caballitos. Una Festa sense FIRA no seria una FESTA MAJOR com cal.

En el trancurs dels dies de la festa, han passat per les diverses exposicions més de 400 persones.
La Tradició, lo popular, les novetats, les adaptacions a els nous temps, fan que ens tinguem que posar a treballar per la propera edició de la festa major, si creieu comptar amb unes idees, amb uns projectes, en facilitar propostes, podeu fer-les a través d’ aquest bloc, o a través de la Unió.
A tots i totes, gràcies per fer possible la Festa d’ enguany, segur que la podem Millorar, però si la hem viscuda , és una cosa que ja tenim. FINS EL PROPER ANY.

Com faig gairebé sempre, si teniu fotos originals, interessants , o que us agraden, sobre la Festa Major enveu-les ,que les penjaré, per donar més varietat.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...