dissabte, de maig 15, 2010

opinium

Per una coordinadora d' entitats

A Mas Rampinyo hi ha diverses entitats culturals, AMPES escolars, clubs esportius, associacions de veïns, artistes , col•lectius, etc.. Entre ells hi ha un desconeixement mutu del que fan i del que pretenen, hi ha una desconnexió a la hora de programar, i salvo excepcions mai s’ han reunit per tal de elaborar una programació que no es trepitgi, ni han cercat un projecte en comú.
Cadascuna des de la seva vessant omple un espai determinat, tenen una activitats totalment independent amb la resta, tenint en més d’ algun cas socis, components, etc. compartits. Caldria trobar una formula de compartir en una coordinadora o taula de treball, les inquietuds, els projectes, les voluntats, seria una forma de sumar i no pas restar, inclòs es podrien engegar projectes en comú, arribar o fer arribar on no arriba l’ administració pública.

Les entitats podrien sumar per reivindicar les necessitats amb que compta el veïnat, actualment hi ha entitats que reivindiquen soles davant l’ administració. Sumar per unificar, per afegir totes les opinions, per ser més plurals. Sumar per poder explicar que hi ha vida associativa a prop de casa.
Aquest és un tema que he tocat en altres comentaris, però vull reiterar la necessitat de que sorgeixi uncoordinadora, que faci possible el sumar. Hi ha molta gent nou vinguda, que desconeixen la vida associativa, desconeixen les festes , les tradicions, hi ha que despertar l’ interès per la vida associativa, a poder ser conjuntament sempre sumant.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...