dimarts, d’octubre 06, 2009

APUNTS GRAFICS I ESCRITS



Al carrer de les escoles, a prop de la via del tren trobem aquest vell edifici que ha estat utilitzat com, tela de pintura, si bé encara ara tinc el dubte de si això és art.



Al carrer Santa Fe, hi ha una font mig amagada, però que junt amb la gran palmera forma un racó d’aquells que cal conservar, malauradament no surt aigua.


Ja se que sóc reiteratiu, un pesat, però com el Sr. alcalde va a Madrid a parlar amb els de ADIF, estaria bé que en una pausa d’ aquelles que es fan en una reunió feixuga, és solucioni una tonteria de rés, com és posar el nom de Mas Rampinyo, a la nostra mal anomenada estació Montcada-Ripollet.

La caseta del guarda agulles de Renfe a prop de l’ estació de tren a Mas Rampinyo, està en desús. Dins poden observar restes de deixalles, estaria bé que els encarregats de la neteja i conservació , fessin ús del seu deure.

L’ era de Can Pelegrí, bé lo poc que queda, trobem un espai agrícola en ple nucli urbà del veïnat, un racó peculiar.


Apartat del nucli urbà, apartat dels polígons industrials, hi ha un paratge prou peculiar es el que forma Can Albinyana i els camps, malauradament l’ estat de conservació no es l’ adequat, però es manté dempeus, i això és molt., després de la sort que han corregut altres masies del veïnat.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...