dissabte, d’octubre 10, 2009

UN PARC TANCAT





Hi havia una vegada una zona molt peculiar, un indret d’ aquells que els que vàrem conèixer encara el tenim present, era l’ era de cal Sord, les cases de can Milans, els camps sembrats, etc.. Però la màquina del progrés va decidir que es construïes un polígon industrial. Les lleis o les normes van fer deixar a els promotors o propietaris del terreny una gran zona verda entre les naus i la riera seca que es el límit amb el Vallés Oriental i amb la Llagosta en concret.
Val a dir que aquest espai verd, no era freqüentat per la gent del veïnat ni del municipi, un xic allunyat dels respectius nuclis urbans, està més a prop del nucli de la Llagosta.
Però vet a qui, que una operació de gran envergadura va canviar la finalitat de la zona, perquè es va transformar en l ‘espai necessari per construir la nova fàbrica de Valentine. És evident que Montcada i Reixac surt guanyat, en concret el barri de la Ribera, i espero que també els treballadors , perquè l’ empresa segur que ha pogut obtenir millores productives i econòmiques amb la nova seu.
Amb les obres de Valentine, també s’ ha reformat la zona verda que queda, però encara ara hi ha les tanques que no permeten el accés, de la gent que vol o pot fer ús, les raons?. UN PARC TANCAT, FINS QUAN ?.






Fotografies realitzades a l’ octubre de 2009, a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...