dissabte, d’octubre 31, 2009

TOCS D' ATENCIÓ

Atenció: la corrupció, la malversació, la prevericació, l´evasió de capitals, son mals que venent de lluny, mals universals, que només cal demanar una cosa: la seva total eradicació , la seva desaparició. No cal barrejar termes, rés te a veure amb la democràcia, que hagi persones que facin malifetes punibles i totalment delictives, no és un fenomen de la democràcia, no cal confondre. Per sort la justícia en alguns casos actua, no entrem en terrenys pantanosos, a la vinya del senyor de tot hi ha.
No se si el ventilador durarà molt de temps, però si es així que d’ una vegada per totes, es facin fora del sistema, a tots els que venent a delinquir amb els diners d’ els demés.


Atenció: a l´ excessiu cost humà que està representant la crisi econòmica, els treballadors a l’ atur, les classes baixes abocades a estrenyés molt més el cinturó, les empreses petites i mitjanes ofegades per la restricció del crèdit per part de la Banca ( tant caixes o , com a bancs). Un govern que dona la sensació d’ anar a la deriva, amb una política gens clara respecte a la economia productiva del país.
És evident que al política social, necessita més injecció de diners, és evident que cal reduir més el gasto superflu per part de les administracions, és evident que mentre a altres indrets surt la llum , aquí encara hi ha foscor.


Atenció: el tancament d’ Aismalibar és una mostra de que en aquest país no s’ estan fent les coses com cal, hi ha la sensació de que tot si val, però a diferencia de les petites i mitjanes empreses, les grans empreses han tingut a lo llarg de la seva trajectòria , un seguit de ajuts directes i indirectes, i algunes subvencions. Cosa que a les petites no arriba rés de rés. Perquè quan aquestes grans empreses tanquen, no s’ els hi demana que retornin els diners públics?. El teixit industrial del país està format la gran majoria per petites i mitjanes empreses, cosa que només s’ en recorden quan parlen els polítics, però que afectes pràctics no apliquen el sentit comú: és a dir ajudar, fomentar, aquest gruix d’ empreses.


Atenció: en la’ actual situació de crisi econòmica, l’ ajuntament de Montcada i Reixac no és aliè al problema, la seva caixa és resenteix, i en alguns casos no està al corrent de pagament amb les subvencions, amb les entitats del municipi, hi ha un cert ofec econòmic, que obliga a més de responsable d’ entitat a demanar que es faci efectiu el pagament de la subvenció o conveni pertinent.


Atenció: senyors polítics del municipi i del principat , en especial a els que jo he votat, tinguin present que son a temps a canviar d’ actitud, a canviar de polítiques , a canviar de pactes, a canviar... . És evident que no soc ningú, ni tinc força, ni tinc pes polític ( d’ altre si que en tinc), però si que puc canviar de vot, si que puc aportar el meu gra donant un altre sentit al meu vot., perquè les ganes d’ anar a votar no me les trauran vostès per molt que facin les coses, com les fan.


Atenció: em sap greu comprovar com les tradicions van agafant un caire comercial, i sovint importem festes, quan aquí tenim un seguit de festes i tradicions prou interessants per conservar. Ara toca anar disfressats per celebrar el Halloven, perquè ja no tenim prou en fer la castanyada. Deu ser que un és fa gran , i es queda en el passat, però no cal anar a buscar a fora, quan tenim a casa.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...